Живко Атанасов: Целта е една – да вземем Купата

Важно е да спечелим трофея, а как – няма значение

"С Левски тази година сме се срещали четири пъти и се познаваме прекалено добре. Левски си е Левски, силен отбор с много добро нападение. Но, когато ние се раздаваме и играе на 100% от възможностите си, това е нашият коз – да се раздадем напълно", заяви футболистът на Черно море Живко Атанасов пред Гонг преди финала за Купата на България.

Финалът за Купата на България между Левски и Черно море е в Бургас на 30-и май от 20 часа. Можете да следите двубоя в Gong.bg и в Gong Play, както и по Нова телевизия и Дарик радио.

"Левски практикуват един стил на игра от доста дълго време. А нашия - ще се види на финала. Думата има г-н Спасов“, коментира още Живко Атанасов и добави:

"Готов съм за финала. Все пак нормално е 11-е, които ще започнат да са подготвени и да дадат всичко от себе си. Целта е една – да вземем Купата. Това ще ми е първи финал. Надявам се след края на мача да съм по-щастлив, отколкото по-тъжен."

На въпрос дали има усещането, че мачът може да завърши с дупзи, Атанасов сподели: "Нямам представа, не знам. Трябва да вземем Купата, а как – няма значение. Вярвам, че може да спечелим."