Рали шампион вози варненски абитуриент

Зрелостникът Лъчезар Стоименов иска да стане зъболекар

В истинска атракция се превърна зрелостник от централното СОУ "Св. Климент Охридски", пристигайки в двора на школото със състезателна кола. Зад волана се оказа не кой да е, а именно собственикът й - балканският рали шампион за 2013 г. Тодор Славов, видя екипът на Varnautre.bg. 

Така дванадесетокласникът Лъчезар Стоименов успя да привлече вниманието не само на съучениците си, но и на десетките родители, близки и граждани, дошли да изпратят зрелостниците.

Оказа се, че рали шампионът е познат на Стоименов и приел да влезе в ролята на негов шофьор за бала.

Лъчезар се беше докарал в стилен син костюм, който беше съчетал с папионка. Не по-малко атрактивна беше й майката на младежа - Зорница Стоименова, която преспокойно можеше да бъде объркана с абитуриентка. Стилната варненка впечатли с добре поддържана форма и визия.

Подготовката за бала на Лъчезар коствала на семейния бюджет около 1000 лв., информира младежът,  който мечтае за професионална реализация в сферата на медицината. Абитуриентът се е насочил към Медицинския университет в града, където иска да следва дентална медицина. Неговата майка също е  зъболекар.

 

Майката на Лъчезар лесно може да бъде сбъркана с абитуриентка