Китанов титуляр срещу Локо (Пд)

Никола Спасов повика 11 младоци за мача със "смърфовете"

Стражът на Черно море Георги Китанов ще запише първи игрови минути в "А" група след близо 7-месечно отсъствие. Вратарят на "моряците", който счупи крак по време на домакинството на Берое на 19 октомври миналата година и от тогава се възстановява, е гласен за титуляр в срещата с Локо (Пд) утре от 17,30 ч. на "Тича".

Припомняме, че Жоро взе участие и във вчерашния мач на дублиращия тим срещу Славия, загубен с 1:2, и блесна с няколко добри спасявания.

Както е известно, Черно море ще излезе срещу "смърфовете" предимно с футболисти от дублиращия тим. В групата на "моряците" попаднаха 11 младоци, а останалите са играчи от представителния тим. Бекир Расим и Живко Петков отпада от сметките на Никола Спасов заради наказания за натрупани жълти картони. Аут е и контузеният Стефан Станчев.

СНИМКИ ОТ ДНЕШНАТА ТРЕНИРОВКА ВИЖ ТУК »

За предстоящия мач Никола Спасов даде почивка на почти всички футболисти от представителния тим, с изключение на Симеон Райков, Слави Сталев, Дани Георгиев и Илия Николов. За първи път в групата на "моряците" за мач от "А" група попадна и Тони Стоичков, който до този момент вземаше участие в мачовете на дублиращия тим на Станислав Стоянов.

Групата на Черно море: Георги Китанов, Илия Николов, Кристиян Пешков, Стефан Иванов, Георги Гушлев, Емил Илиев, Мартин Костадинов, Александър Йовчев, Александър Попов, Карен Мадуян, Даниел Димитров, Николай Минков, Илиян Неделчев, Дани Георгиев, Симеон Райков, Слави Сталев, Тони Стоичков.