Феновете на Спартак (Варна) с нов протест

Смятаме, че претенциите на собственика на фирма "Инжстрой" Пламен Стилиянов за милиони инвестирани в спортната база, са меко казано несериозни и това може да се види с просто око

Феновете на футболния Спартак (Варна) продължават с протестите заради нерешения казус с клубната база. Това обявяват самите те чрез декларация, пусната до варненската общественост. Събитието е обявено и във фейсбук.

Отново подчертаваме, че дружество Спортен комплекс Спартак АД, отдавна е престанало да извършва функциите, за които е било създадено, а именно да осигурява финансовата издръжка на футболния клуб.

Смятаме, че претенциите на собственика на фирма "Инжстрой" Пламен Стилиянов за милиони инвестирани в спортната база, са меко казано несериозни и това може да се види с просто око.

От друга страна, икономически зависимости в Община Варна останали още от времето на Кирил Йорданов, очевидно създават условия проблемът да не бъде решен в полза на обществения интерес на гражданите на град Варна.

Всяко протакане на проблема във времето проваля сформирането на представителен мъжки отбор на ФК "Спартак" Варна и участието му през новия сезон.Не ни остава нищо друго освен да продължим борбата за спасението и бъдещето на любимия ни клуб. А ако се наложи, протестите ни ще прераснат в ежедневни.

Обръщаме се за подкрепа към всички хора, които са свързани с каузата Спартак Варна на 27-ми май, 18:30 пред Община Варна.