12 лева билет и безплатна екскурзия за финала за Купата

"Зелено-белите" фенове искат половината места на "Лазур"

12 лева ще е цената на билетите за вход на стадион "Лазур" за финалната среща от турнира за Купата на България. От фенклуба на "моряците" вече започнаха организации за директния сблъсък за трофея на 30 май от 20 ч. Екскурзията до Бургас и обратно ще е безплатна за "зелено-белите" фенове, като от ръководството на клуба ще осигурят необходимия брой автобуси. Това съобщиха за varnautre.bg от Националния фенклуб на Черно море. Припомняме, че на днешната сесия на Общинския съвет във Варна бе прието предложението Общината да плати за два автобуса.

Във Варна вече недоволстват от появилата се информация, че Левски ще получат 10 000 хил. места на стадион "Лазур", а за феновете на Морето - близо двойно по-малко. Разпределението е следното: Черно море - половината от сектор "А" и целия сектор "Б", а "сините" фенове ще бъдат настанени в сектори "В" и "Г", като ще получат и другата половина от сектор "А".

"Докога Левски и ЦСКА ще определят правилата в нашия футбол? Искали 10 хил. места за финала. Че те могат да искат и целия стадион да заемат, това означава ли, че ние изобщо не трябва да пътуваме до Бургас. За тях козирка и половина, за нас половин. Има си правила - местата на стадион "Лазур" трябва да бъдат разпределени поравно. Оставят се някакви буферни зони и останалите се разпределят между финалистите. Като ще искат повече места да си преместят мача на "Герена", да си напълнят стадиона и да си се гледат", каза пред varnautre.bg шефът на НФК Черно море Иван Михайлов.