Погребаха Живко Господинов с футболна топка и 3 шала на Спартак

На гроба бяха положени венци от ветерани на Спартак, фенове на отбора, Министерството на младежта и спорта, ЗС на БФС-Варна, хандбален клуб Спартак и катедра "Икономика и управление на строителството" в Икономически университет-Варна

Земният път на футболната легенда на Спартак и Варна Живко Господинов приключи в 15,30 ч. днес. Тялото на бившия национал и участник на световното първенство в Мексико през 1986 г. бе положено в гроб в Старите варненски гробища.

В ковчега на Жиката имаше футболна топка и 3 шала на любимия му Спартак. Единият от тях бе предоставен от Иван Петров, а другите два - от запалянковци.

Преди да бъде погребан Господинов на присъстващите бе прочетено съболезнователно писмо от министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Незнайно защо обаче такива липсваха от БФС и ЗС на БФС-Варна.

На гроба на Живко Господинов бяха положени венци от ветерани на Спартак, фенове на отбора, Министерството на младежта и спорта, ЗС на БФС-Варна, хандбален клуб Спартак и катедра "Икономика и управление на строителството" в Икономически университет-Варна.