Черно море тръгна с 2:2 срещу Локо (Пд) на турнира в Сопот

Спорт

28-04-2015, 20:10

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море ще участва на силен турнир в Сопот

Утре от 15 ч. "моряците" играят със Славия

Отборът на Черно море, набор 2001 г., с наставници Мартин Христов и Тодор Каменов, стартираха с равенство участието си в 6-то издание на силния футболен турнир в Сопот. Жребия за груповата фаза изпрати варненци в група А, заедно с Локомотив (Пд), Славия и Берое.

В първия си мач тимът от Варна завърши 2:2 със "смърфовете", като головете за "моряците" отбелязаха Мартин Минчев и Велислав Василев. Варненци поведоха в резултата с 2:0, но допуснаха изравняване през втората част и определено могат да съжаляват, че не записаха успех на старта на турнира.

Утре от 15 ч. Черно море играе със Славия. Днес "белите" отстъпиха пред Берое с 0:2. В четвъртък е двубоя на "моряците" със заралии.

В другата група попаднаха Ботев (Пд), Левски, ЦСКА и домакините от Металик (Сопот). Победителите в двете групи ще спорят за трофея на 1 май.

Допълнителен стимул за отборите е и голямата награда за шампиона – виза за мини-световното първенство в тази възрастова група "Готиа Къп" 2015, което ще се проведе през юли в шведския град Гьотеборг.