Стефан Богомилов ще играе цяла година с фланелка №70

Голмайсторът на Черно море получи много честитки и десетки подаръци за 70-ия си рожден ден

Фланелка с №70 на любимия Черно море получи легендата и голмайстор №1 в историята на "зелено-белия" клуб и местния футбол Стефан Богомилов за 70-ия си рожден ден. Юбилеят бе отпразнуван в ресторанта на община Варна, a тържеството бе точно толкова бляскаво, колкото и кариерата на Богомилов, който остави незаличима следа във варненския футбол.

Голмайсторът на Черно море получи много честитки и десетки подаръци от шефа на Зоналния съвет на БФС - Варна Георги Мирчев и много др.

Поздравителен адрес бе изпратен и от Областна управа, който бе връчен от Главния юрист, както и от Белослав, Дулово и от село Браничево, където Богомилов е бил треньор.

Чечи Богомилов бе зарадван и от Илиян Илиев, който звънна от Ангола, за да му честити юбилея. Обаждането истински развълнува голмайстора на Черно море.

Административният директор на Черно море Тодор Великов пък освен фланелка на "моряците", подари на Богомилов и часовник с компас. "Понеже знам, че доста често забравяш къде си паркирал автомобила си, ти подарявам този компас", каза с усмивка Великов.

СНИМКИ ОТ ЮБИЛЕЯ ВИЖ ТУК »

На церемонията не присъства Спортният министър Красен Краев, който изрази съжаление от този факт, но поздрави Богомилов със специално писмо, което бе предадено на легендата на Черно море от шефа на НСБ Спортпалас Иво Артименко. "За мен е чест и удоволствие да честитя вашия 70-годишен юбилей.."

ВИЖТЕ КАКВО ОЩЕ ПИШЕ В ПИСМОТО ОТ СПОРТНОТО МИНИСТЕРСТВО, ИЗЧЕТЕНО ОТ ВОДЕЩИЯ НА СЪБИТИЕТО РУМЕН ГЕНОВ:

ЛЕГЕНДАТА НА ЧЕРНО МОРЕ СТЕФАН БОГОМИЛОВ: