Живко Господинов ще е вечният №10 в Спартак

Спорт

02-04-2015, 23:17

Снимка:

varnautre.bg / Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Фенове събраха 6330 лева за Живко Господинов

Благотворителният търг за Живко Господинов (фоторепортаж)

ВИДЕО: Фланелката на баща ми е безценна, не защото смятам, че е най-големият футболист, а защото той, като мой татко, е най-ценното, което имам

Дъщерята на Живко Господинов – Анна, подари фланелката му с №10 на феновете на Спартак. Това стана в края на благотворителния търг, на който се събраха средства за подпомагане на лечението на футболната легенда в "Капитан Кук". Треньорът Атанас Атанасов пък предложи №10 на Жиката да излезе от употреба в Спартак. Легендарният футболист ще остане вечната 10-ка на "синия" варненски тим. Никой вече няма да носи фланелка с този номер. Живко Господинов ще е вечният №10 в Спартак.

"Желанието на баща ми е неговата фланелка да принадлежи на вас, феновете, тъй като най-много я заслужавате. За мен тази фланелка няма стойност и затова не бе разиграна на търга. Тя е безценна за мен, не защото смятам, че баща ми е най-големият футболист, а защото той, като мой татко, е най-ценното, което имам. Благодаря за подкрепата, която оказвате на баща ми, както на вас, така и на всички други добри хора. Дай боже, лечението на татко да продължи добре в Турция. Благодаря на организаторите на това мероприятие, че от този ден тази фланелка, с този номер, няма да присъства във футболен клуб Спартак Варна. Тоест днес, може би за последен път виждате фланелката на Спартак с №10", каза Анна Господинова със сълзи на очите.

ВИЖТЕ КАК ДЪЩЕРЯТА НА ЖИВКО ГОСПОДИНОВ ВРЪЧИ ФЛАНЕЛКАТА С №10 НА ФЕНОВЕТЕ НА СПАРТАК ВАРНА: