Алтернативни маршрути за избягване на "тапите"

Животът

02-04-2015, 09:51

Снимка:

live.varna

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

По всички ремонтирани участъци, затворено за движение е само едното платно, другото е двупосочно

Алтернативни маршрути на ремонтираните булеварди в града, в помощ на водачите на моторни превозни средства, предлагат експертите от общинския отдел "Инженерна инфраструктура и благоустрояване".

В момента, заради ремонтни дейности и подмяна на подземни комуникации, са затворени участъци от "Мария Луиза", "Осми приморски полк" и "Княз Борис I".

1.Затвореният участък от булевардите "Мария Луиза" и "Осми Приморски полк" може да се избегне като се преминава през бул. "Съборни" (успореден на бул. "Мария Луиза" и двупосочен), след което се преминава ул. "Цар Асен I " и от там по бул. "Цар Освободител", от където се влиза в отворената част на бул. "Осми Приморски полк". 2.Алтернативни маршрути на затворената част от бул. "Княз Борис" са бул. "Осми Приморски полк" - в частта от ул. "Царевец" до разклона за кв. "Виница" и от там по бул. "Васил Левски" до бул. "Княз Борис I".3.От бул. "Княз Борис I" са осигурени входове към жк "Чайка" през ул. "Н. Вапцаров" и ул. "Ал. Стамболийски". Изходите от квартала стават през бул. "Осми Приморски полк" и бул. "Васил Левски".Предвижда се ремонта на пътя за кв."Виница", където пътното платно е пропаднало, да започне след приключване на ремонта по бул. "Княз Борис I", за да се избегнат допълнителни затруднения в движението.По бул. "Христо Ботев" и двете платна са отворени за движение, ремонтират се тротоарните настилки.По всички ремонтирани участъци, затворено за движение е само едното платно, другото е двупосочно.