Момче е в критично състояние след сблъсък с бетонна ограда

Крими

30-03-2015, 15:51

Снимка:

© Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кола помете каруца, трима са ранените

Пометоха жена и дете на пешеходна пътека

20-годишно момче от Белослав връхлетя с "Ауди" и събори бетонна ограда в частен имот около 0,45 часа в неделя. Мокрият асфалт и бързата скорост са причината за инцидента, съобщават от полицията. Автомобилът се е завъртял на кръстовището на ул. "Роза" и ул. "Теменуга" в Белослав. Водачът губи контрол над колата, която се удря в бордюр, след което се блъска в масивната бетонна ограда и навлиза в двора. Вследствие на инцидента младият мъж получава фрактура на 4 и 5 шиен прешлен, настанен е в Реанимация на МБАЛ "Св. Анна", с опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

За още един инцидент от Белослав съобщиха от полицията. В неделя около 16:25 часа, на пътя от Варна към Белослав, водачът на "БМВ" Н.Й. на 33 г. , местен, губи контрол над автомобила, отклонява се от посоката си на движение и се удря в крайпътно дърво, вляво от пътя. Вследствие на инцидента мъжът получава комоцио, контузии на ляво рамо, ляв лакът и порезна рана на главата, прегледан е и настанен за лечение в МБАЛ "Св. Анна", без опасност за живота.

В събота около 10:40 часа, във Варна, на ул. "Дрин", водачът на "Хонда" Я.А. на 31 г. от Варна блъска 34-годишна жена, пресичаща пътното платно от дясно на ляво. Вследствие на инцидента жената получава контузия на ляв крак, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

Същият ден около 18:50 часа на ул. "Н. Вапцаров", водачът на "Хонда" И.Б. на 70 г. от Варна, при маневра за завой на ляво, блъска дете, пресичащо от дясно на ляво. Вследствие на инцидента детето получава контузия на ляво коляно и контузия на глава, прегледано е и освободено, без опасност за живота.

В неделя около 21:45 часа, на бул. "Вл. Варненчик", в посока изхода на града, водачът на "Киа" Б.Ф., чужд гражданин, продължително пребиваващ в Р.България, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, губи контрол над автомобила и се блъска в бордюр и в светофарна уредба. Нанесении са материални щети по автомобила и по пътните съоръжения. Вследствие на инцидента водачът получава контузии на шия и гръб, прегледан е и освободен, без опасност за живота.