Никола Спасов: Не трябва да играем по този начин

ВИДЕО: Бях много критичен към футболистите си на полувремето и очаквах много по-добра игра

Черно море постигна победа на старта на плейофите във втората шестица в „А” група, но въпреки това треньорът Никола Спасов не остана особено доволен от представянето на своите възпитаници, които се наложиха с 1:0 срещу Марек във Варна.

„За мен е необясним спадът през второто полувремето. Бях много критичен към футболистите си на полувремето и очаквах много по-добра игра. Не бях доволен от начина, по който проведохме мача. Започва да ни става много голям проблем отбелязването гол. Изпускаме много 100-процентови положения, които не дават спокойствие на отбора, за да можем да играем с по-голяма лекота.

Стремя се футболистите ми да играят, да се раздават и да играят на максимум от възможностите си, но явно не се справям. Надявам се през почивката да се концентрираме и нещата да се оправят. Не трябва да играем по този начин”, коментира Спасов.

Съдията Ангел Ангелов отмени гол на Марек заради засада, но Спасов не смята, че реферът е повлиял на крайния изход на мача.

„Имаше грешки на съдията и в двете посоки. Не мисля, че повлия на крайния резултат. Не мога да коментирам конкретни решения. Създадохме много положения, но жалко, че не успяхме да реализираме”, допълни треньорът на Черно море и премина към темата за Купата на България, където „моряците” ще играят на полуфиналите срещу Локомотив (Пловдив).

„В Локомотив (Пловдив) вероятно са доволни от жребния. В крайна сметка това е една полуфинална среща и с този мач се дава възможност на един от аутсайдерите сред четирите отбора да отиде на финал“, каза още Спасов.

ВСИЧКО, КОЕТО КАЗА НИКОЛА СПАСОВ СЛЕД ПОБЕДАТА СРЕЩУ МАРЕК: