Мишо Венков: Феновете ни са феноменални, можем да играем финал за Купата

Сигурен съм, че ни очакват две битки, които имаме сили да спечелим

Футболист на Варна за 2014 г. Михаил Венков вярва, че Черно море може да стигне до финал за Купата на България. Варненци ще играят с Локо Пд на 1/2-финал от турнира, като според левия краен бранител, "моряците" имат шансове да отстранят "смърфовете".

"Дали жребият е бил добър за нас, ще стане ясно след двете срещи. Локомотив (Пд) имат сериозна публика и играе силно в турнирните мачове. Нашите фенове обаче също са феноменални и ние винаги усещаме тяхната подкрепа. Сигурен съм, че ни очакват две битки, които имаме сили да спечелим и да играем на финал", каза Венков.

Няма значение с какъв резултат ще победим Локо Пд, но е ясно, че всяка победа, постигната със “суха“ мрежа, е важна за първия мач", каза още Мишо.

Венков коментира и мотивацията на "моряците" за върхови изяви в мачовете от втората шестица. "След като нашата цел е да играем финал за купата, трябва да играем на високо ниво в "А" група, за да сме много добре подготвени за турнирните двубои с Локо (Пд) и евентуално този на финала. Нито за миг не може да си позволим отпускане, защото ако го направим, няма да е възможно да покажем истинското си лице в турнира за купата", завърши левият краен бранител.