Черно море на финал за Купата на БФС

Спорт

17-03-2015, 16:22

Снимка:

varnautre.bg / Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море - Черноморец (фоторепортаж)

Черно море на крачка от Лига Европа

"Моряците" удариха Черноморец във Варна

Отборът на Черно море Старша възраст се класираха на финал за Купата на БФС след победа с 1:0 над Черноморец (Бургас). Срещата се игра на терена под Аспаруховия мост, а единствения гол в мача падна в 72-ата минута. Негов автор стана Николай Минков.

Варненци стартираха двубоя малко предпазливо и през първата част головите положени липсваха, като играта бе в центъра на терена.

След почивката момчетата на Тодор Каменов заиграха по-добре и заслужено стигнаха до гол. Той падна в 72-ата минута след грешка в отбраната на гостите. Топката попадна в Даниел Димитров, който изведе Николай Минков сам срещу вратаря и последния не сгреши за 1:0.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ МАЧА ВИЖ ТУК!

Така варненци ще срещнат на финала отбора на Литекс, който надигра Лудогорец с 4:1 у дома.

"Като борба и агресия играхме добре. Иначе допускахме доста грешки. В такива мачове е нормално да има повече грешки. Хубавото е, че с борба и агресия успяхме да вкараме гол, който се оказа достатъчен за да играем финал", каза треньорът на Черно море Тодор Каменов.

Финалът с Литекс е на 15 април най-вероятно на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Припомняме, че победителят в надпреварата ще получи право да играе в Лига Европа за юноши старша възраст.

Съставът на Черно море: Валери Вълев, Александър Михайлов, Георги Гушлев, Стоян Петров, Стефан Иванов, Тони Атанасов, Красимир Крумов, Емил Илиев, Николай Минков, Милен Николов, Даниел Димитров