Черно море срещу Левски в спора за първенец на втората шестица

На Тича са мотивирани да се представят възможно най-добре през настоящата кампания

Отборът на Черно море ще се бори с Левски за най-престижното място във втората шестица, а именно 7-ото в крайното класиране на първенството. Това стана ясно след вчерашния успех на Ботев (Пд) над ЦСКА с 2:0, който осигури място на "канарите" в топ 6 на шампионата и изхвърли "сините" при "аутсайдерите" този сезон.

На Тича са мотивирани да се представят възможно най-добре през настоящата кампания и със сигурност тим като Левски ще е добър дразнител за варненци да играят силно в оставащите мачове от настоящата кампания. В редовния дял на шампионата Черно море и Левски си размениха по една домакинска победа с по 1:0. Разликата между двата отбора е едва три точки, а трети в подреждането във втората шестица е Локо Пд с 11 зад "моряците".

Разбира се приоритет пред Никола Спасов и компания е Купата на България. Във Варна очакват жребия за заключителната фаза на турнирната надпревара, който ще се тегли на 19 март (четвъртък). Сред вариантите за съперник на варненци са Левски и Локо (Пд), а четвъртият участник ще бъде определен след изиграването на реванша между Лудогорец и Литекс. Първият двубой между двата тима завърши при нулево равенство.

КЛАСИРАНЕ ВТОРА ШЕСТИЦА: