Миро от „Каризма“ издържа Галя в Лондон

Добрич Лайф

16-03-2015, 08:06

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Миро: Обичам "Каризма"

Взеха къщите на Галя от "Каризма"

Певецът се грижи за фалиралата си бивша половинка

Нежната половинка в някогашния хитов поп дует „Казирма" Галя Курдова преживява криво-ляво в Лондон не благодарение на работата си като гардеробиерка, а със сериозното финансово рамо на бившия си сценичен партньор Миро, научи „Всеки ден" от близки на безславно залязлата певица.

Макар няколкократно да се отрече публично от Галка, добричлията таял запазено място за попрецъфтялата гласовитка в сърцето си и редовно я подкрепял със солидни финансови инжекции. Мирослав Костадинов, както е цялото име на певеца, е пословичен в музикантските среди със своята пестеливост. Именно тя станала причина за раздялата между двамата, тъй като Галя се уморила от постоянните дрязги между партньора и продуцентите си за хонорари, проценти и удръжки.

„На Галка й писна от тукашната дребнавост и реши да си търси късмета в Англия, където музиката е истински бизнес, а не търговия на дребно. Уви, не й провървя, но Миро чувства вина, че я е прокудил, и помага с каквото може", твърдят близки до разпадналия се дует.

Русокосият изпълнител редовно се чувал с родената в Сургут гласовитка, за да се поинтересува как вървят делата й отвъд Ламанша. Постоянните оплаквания на Галя, че е в затруднена финансова ситуация, го принуждавали през месец да й изпраща по 1000 евро, за да покрива ежедневните си разходи.

„Жалко, Галя можеше да е звезда от калибъра на Лили Иванова у нас, сбърка много, че излезе от страната на стари години. Няма как да я оставя да мизерства в Англия, помагам с каквото много", твърдял певецът.
Миро дори имал идеята да възстанови култовата музикална формация „Каризма", при това в първоначално обмисляния вариант - като трио. Липсващият елемент е изчезналата от публичното пространство певица Тони, по-известна като Интервала, заради атрактивните и необичайно големи разстояния между предните си зъби. Тя слезе тихомълком от музикалната сцена преди няколко години след заболяване на гласните струни, но вече е напълно възстановена и се занимава с дечица в неравностойно положение.

Така Мирослав смятал с един удар да извади колежките си от лапите на мизерията и да успокои съвестта си, че има вина за съсипаните им кариери.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"