Тровят котки на "Траката"

Потресена стопанка разпозна животното си сред труповете

Няколко котки, сред които и домашни, са изтровени в кв."Траката" във Варна, алармира читателка на Varnautre.bg. Животните са били жестоко избити и захвърлени в басейн в квартала. Стопанката на едно от животните останала шокирана от гледката, а ужасът й станал още по-голям, когато сред труповете разпознала и своя домашен любимец.

"Много пъти съм си задавала въпроса докога тези идиоти и убийци ще решават кой да живее. Аз ги прибирам от улицата заради други идиоти, гледам си ги, и те стават част от моето семейство, а тези деградирали психари ги тровят. Не мога да го преживея, ще ми се пръсне сърцето вече", разказа ужасената жена.

Това е поредният случай на издевателство над беззащитни животни във Варна. Само преди две седмици над 10 котки и кучета бяха разстреляни в района на СУПЦ "Д-р Анастасия Железкова" в морската столица. В касапницата попадна и котаракът на Зоя Веркова - тенисистката в инвалидната количка, която живее в общежитието към СУПЦ. За избити котки, които насилниците проснали като трофеи, преди това сигнализираха и жители на кв. "Възраждане".