Феновете на Черно море: Нямаше как да ни допуснат до топ 6

Спорт

06-03-2015, 15:02

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

На Черно море ще му прилича да вдигне Купата на България

Шефът на Националния фенклуб на Черно море Иван Михайлов е на мнение, че единствената причина, поради която "моряците" най-вероятно няма да играят в първата шестица на първенството, са тънките игри в българския футбол.

"Започна се с мача срещу Левски във Варна, който спечелихме с 1:0. През второто полувреме не бе свирена очевадна дузпа в наша полза след игра с ръка на левскар. Това е така, защото при 2:0 ние щяхме да имаме предимство в преките двубои, което при равни точки след редовния сезон ни осигуряваше по-предно класиране от Левски", смята Иван Михайлов.

"Преди около седмица пък в София "сините" вкараха цели осем безответни гола на водения от бивш левскар Хасково с любезното съдействие на играчите на гостите, които незнайно защо се разхождаха по терена. Тази резултатна победа дава чувствително предимство на Левски в головата разлика, която ще определи кой измежду тях и нас ще е по-напред в класирането, ако евентуално завършим с равни точки. Не ми ще да мисля какво ще стане, ако Левски падне в Разград например с два или повече гола, а ние бием с толкова Локо в София. Тогава в последния кръг колкото и да вкараме на Хасково, Левски ще вкара повече на Марек. За "интересния" резултат Локо (Сф) – ЦСКА пък е излишно да коментирам. Сами разбирате, че при тази конюнктура в родния футбол нямаше как Черно море да бъде допуснат в топ 6."

Михайлов обаче каза, че имат големи очаквания за купата, където Черно море ще играе на 1/2-финал.

"Все ни е едно кой ще е следващият съперник. Имаме сили и възможности да се справим с всеки един от другите три тима, защото сме много добри. На Черно море ще му прилича да вдигне купата."