Варненци на международен турнир по футбол в Барселона

Спорт

02-03-2015, 13:10

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Надпреварата ще се състои в рамките на 6 дни от 21 до 27 юни

Деца от варненските школи по футбол, между които и двете най-големи – Черно море и Спартак 1918, ще участват на турнир в испанския град Барселона. Талантите са родени от 2001 до 2004 година включително. Желаещите да се пуснат в проявата ще се докоснат до уникалното преживяване във втория по-големина град в Испания.

Организатор на екскурзията е Бисер Бъчваров в тандем с Диан Генчев, наставник на набор 2001 година в школата на Спартак 1918. Турнирът е традиционен и се прави ежегодно. Надпреварата ще се състои в рамките на 6 дни от 21 до 27 юни.

Младите футболисти на Варна ще бъдат настанени в хотел с пълен пансион. Престоят включва шведска маса (закуска, обяд, вечеря) в ресторанта на хотела.

Пътуването до Барселона ще е с автобус. Варненската делегация тръгва на 18 юни, а на 30 юни пътува обратно към дома. Маршрутът включва разходка из улиците на Монако, Верона, Падуа, евентуално Торино. В двете посоки са включени по две нощувки.

В Барселона освен участието в турнира, децата ще посетят и много забележителности, между които и стадион "Камп Ноу", музеят на Барселона, където ще видят "Златната топка" на Христо Стоичков и други негови отличия.

Изисква се международен паспорт за децата и нотариално заверено пълномощно от двамата родители по образец. Записванията стават на телефон – 0878/ 12 60 75.