Никола Спасов: Все още не знам дали Ернандес може да играе срещу Лудогорец

Спорт

23-02-2015, 12:59

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море море взема Себастиан Ернандес от Лудогорец

Очаквам да е физически добре, тъй като е водил пълноценна подготовка с разградчани, каза още треньорът на Черно море

Атакуващия халф Себастиан Ернандес ще играе под наем в Черно море до края на сезона. Това каза пред varnautre.bg треньорът Никола Спасов. Специалистът уточни, че все още не знае подробности относно договора за преотстъпване, като е възможно да има клауза, според която Ернандес да няма право да играе срещу Лугогорец в мачовете за първенство и евентуално за Купата на България, ако двата тима се срещнат.

"Взехме Ернандес под наем от Лудогорец. Днес футболистът ще направи първа тренировка с Черно море и ще видим в каква форма е в следващите дни. Очаквам да е физически добре, тъй като е водил пълноценна подготовка с разградчани. Но му липсва игрова практика, тъй като не е играл отдавна в официални двубои. Относно това дали ще има право да играе с екипа на Черно море срещу Лудогорец все още не мога да ви кажа. Не съм запознат с подробностите относно договора за преотстъпване. Възможно е да има такава клауза. Утре ще ви кажа със сигурност", обясни Никола Спасов.

По информация на varnautre.bg е малко вероятно в договора да е записана такава клауза, тъй като в Разград няма практика на преотстъпените футболисти да се забранява да играят срещу техния тим.

Ернандес ще бъде картотекиран за петъчното домакинство със Славия, каза още Спасов.