Дани Георгиев вече тренира с "моряците"

Георги Китанов продължава да се подготвя индивидуално

Тактическа тренировка на стадион "Тича", която завърши с двустранна игра, проведоха днес футболистите на Черно море. В нея след близо 6 месеца отсъствие поради контузия взе участие Дани Георгиев. Халфът не се включи на пълни обороти, но самото му връщане на терена е добра новина за варненския тим. В заниманието се изяви и Георги Божилов, който свали преди време ортопедичния ботуш. Двамата футболисти обаче няма да са готови за отбора на Никола Спасов в домакинството срещу Локомотив (ГО) в първия четвъртфинал от "Купа България".

Бакари също записа игрови минути в тренировката. Вратарят Георги Китанов се подготвя индивидуално, а изследване на ехограф ще покаже каква е травмата на Слави Сталев. Аут за мача е и Стенио дос Сантос – поради наказание от натрупани картони.

Двубоят в събота от 13 ч. на стадион "Тича" във Варна срещу горнооряховския тим е поверен на Мартин Александров с помощници Мартин Ангелов и Младен Маринов. За 4-ти арбитър е определен Стефан Павлов, а съдийски наблюдател се оказа легендарният Георги Нарлев.