Спартак удари Черноморец на "Лазур"

Спорт

18-02-2015, 16:34

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Още един напуска потъващия Спартак

"Соколите" бият с 2:1 в Бургас

Интернационалният тим на Спартак 1918 записа втора победа в контролите от зимната подготовка. "Соколите", водени от новия треньор Мариян Пане, надиграха тима на Черноморец Бургас с 2:1 на стадион Лазур. И двете попадения за тима от морската столица бяха дело на румънски нападатели. Това е втора победа за Спартак с румънския треньор.

Преди това "соколите" отстъпиха с 2:3 на Калиакра в Каварна и удариха Динамо-Ауто с 2:0 в Албена.

Единствения българин, който записа игрови минути за тима на Спартак бе Никола Яначков, който влезе след почивката. Кристиян Калудов и Тодор Маринчев не се появиха в игра.

Варненският отбор откри резултата в 10-ата минута, но допусна изравняване в 26-ата минута след плътен удар от границата на наказателното поле.

В 60-ата минута футболистите на Спартак хванаха съперника на контраатака и успяха да отбележат втори гол. В 65-ата минута Спартак пропусна да реализира трето попадение, след като играч на варненци стреля, вртарят изби в краката на друг футболист на гостите, който от непосредствена близост не успя да реализира. Като цяло през второто полувреме Спартак създаде по-чистите положения, но не успя да ги реализира.

Съставът на Спартак 1918: Титиник, Ожо, Сирбу, Добре, Дулгиеру, Биакчи, Нистор, Наким, Фратеа, Окофрей, Падурету

Резерви: Кордела, Микучи, Мастрантонио, Урбау, Лукатели, Дерука, Василов, Качионе. Яначков