Ново проучване: Химиотерапията не може да излекува рака

Животът

18-02-2015, 15:42

Снимка:

@pixabay

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Служи като гориво за раковите клетки

Екип изследователи от Вашингтон открил тежката истина за химиотерапията, докато изследвали защо раковите клетки трудно се премахват с конвенционални методи на лечение.

Според проучването химиотерапията не може да излекува рака, а служи като гориво за раковите клетки, които се унищожават много трудно, след като веднъж сме започнали с химиотерапията. Проучването доказва, че индустрията за конвенционално лечение на рака е пълна измама, информира Нова телевизия.

Не само, че химиотерапията, която днес е стандартен метод за лечение на рак, е пълен провал, но е и вредна за болните от рак. Според проучването химиотерапията кара здравите клетки да освобождават протеинът WNT16B, който прави раковите клетки по-жизнеспособни. Химиотерапията със сигурност уврежда ДНК-то на здравите клетки и това продължава дълго след приключването на лечението. Комбинацията от унищожаване на здравите клетки и развитието на раковите клетки показва, че химиотерапията не лекува рака, а го влошава допълнително.

Избягването на химиотерапията подобрява шансовете за благоприятен изход, съветват учените. Всеки, който ще спре химиотерапията, трябва да се насочи към алтернативни начини за спирани и елиминиране на рака. Това включва алтернативно лечения като терапията на Герсон, консумацията на противоракови храни, високи дози на витамин C и D, допълват още от Нова телевизия.