Маслара: Няма да позволя да се подиграват с мен, Спартак Варна, българския футбол и България

От ЮНЕСКО трябва да ми измислят някаква награда, след като сам тренирам група от 28 футболисти от пет националности

Треньорът на Спартак 1918 Иван Маринов - Маслара, който не води днешното следобедното занимание на "соколите" заради вирус, сподели, че в най-скоро време ще даде пресконференция, която няма да е по-малко безинтересна от днешната на новия шеф на УС на Спартак 1918 Пиетро Белардели.

"От три-четири дни съм на хапчета и се лекувам. Нещата, които се случиха след днешната пресконференцията, ме накараха да направя аз един брифинг, който гарантирам, че няма да е по-малко интересен от този днес на г-н Белардели. Обаче няма да има обяд, уточни Маслара.

"Хората във Варна трябва да разберат как стоят нещата в клуба. Ще ги кажа 1 към 1. Ако до понеделник българските футболисти и персоналът на стадиона не си получат дължимите суми, които Белардели обеща пред мен и всички останали, и румънските и молдовските футболисти, между които има много качествени попълнения, не подпишат договори с клуба, тогава аз ще кажа каква е ситуацията в Спартак след Нова година. В момента съм подал заявление в БФС, че не съм си получил заплатите. Съжалявам, дойдох тук, във Варна, ако мога да спася Спартак, но няма да позволя някакви хора да се подиграват с мен, Спартак Варна, българския футбол и България", каза Маслара пред varnautre.bg.

"Опитвах се от няколко седмици да работя сам с група от 28 футболисти от пет националности - българи, румънци, молдовци, италианци и сърбин. От ЮНЕСКО трябва да ми измислят някаква награда", завърши в шеговит тон Иван Маринов.