След сътресенията "соколите" отново тренират

Новите шефове на Спартак и футболистите ще говорят пред медиите утре по обед

След сътресенията, обхванали Спартак 1918, в последните два дни интернационалните "соколи" отново тренират. В момента футболистите и треньорът Иван Маринов - Маслара са на Коритото и провеждат занимание.

Припомняме, че в във вторник вечерта отборът на Спартак бе оставен без вечеря заради отказ от страна на шефовете да се издължат към хотела, в който до сряда бяха настанени футболистите. Вчера играчите, които не са от Варна, и част от обслужващия персонал на Коритото, бяха преместени в хотел "Свети Никола", в близост до Пикадили Парк. Именно по тази принина вчера тимът не тренираше, а от спортно-техническия щаб отказаха контролата с Локо Мездра, която трябваше да се играе днес.

Новият председател на УС на Спартак 1918 Пиетро Белардели ще даде "пресконференция-обяд" за варненските спортни журналисти. Поканата към представителите на гилдията е отправена чрез варненски спортен сайт - narodensort.eu. Във въпросната медия се твърди, че Белардели ще отговаря на въпроси от всякакъв характер, както и, че на официалната пресконференция ще присъстват и футболистите на клуба.