Накити менте заляха пазара преди Свети Валентин

Парите

12-02-2015, 07:00

Снимка:

© Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Чудото на китайското производство имитира 18-каратово тройно златно покритие, добавени са и елементи "Сваровски" за разкош

Евтини позлатени накити са хит сред подаръците за деня на влюбените Свети Валентин. Ментетата, китайско производство, са с високо качество и ако не си разбирач, лесно можеш да се подлъжеш, че си получил щедър дар от половинката, твърдят експерти.

Най-вървежни са модерни часовници унисекс, реплики на световни марки. Срещу 20 лева "тройно позлатения" накит става ваш, показа проверка на Форумнюз.

"Марковите" цъкащи бижута си имат дълъг списък предимства, според търговците им.

Ако изберете да залъжете любимата или любимия с такъв подарък, можете да му изтъкнете добрите му страни, смятат още те.

Чудото на китайското производство имитира 18-каратово тройно златно покритие, добавени са и елементи "Сваровски" за разкош. Освен това е водоустойчив, със здрав кварц и хронометър, бил от неръждаема стомана и притежавал сертификат, твърди рекламата му.

Съботният 14-ти февруари може да донесе на дамите и ментета обеци, перлени огърлица или колиета с полускъпоценни камъни. Всички те на цени до 30 лева, маскирани добре под хубава опаковка и документ за произход.

Достатъчно представителни, че да отбият номера са, признават представителите на силния пол, които от няколко години са "задължени" да отбелязват празника на влюбените, ако искат да не разгневят половинките си.