Капачки за джуки изместват хиалурона

Животът

10-02-2015, 07:22

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Ефектът се получава заради притока на кръв, който се появява в тази зона

Най-после се появи метод, който е в състояние да измести хиалуроновите инжекции, патешките устни и недоразуменията на пластичната хирургия. От няколко месеца на американския пазар се предлагат уголемители за устни. Те много приличат на капачки и действат изцяло чрез вакуум. Усещането е като да сложите на устните си капачка от бутилка и да я всмучете. Ефектът се получава заради притока на кръв, който се появява в тази зона.

Тенденцията все още не е разпространена в България и засега се предлага само в чужди държави, а у нас достига единствено чрез онлайн поръчки. Хиляди момичета, сред които и знаменитости, публикуват снимки в социалните мрежи, показвайки ефекта преди и след. В ютюб има и много клипове, които показват как точно се прави. Дори има различни упражнения с времетраене за допълнителен ефект. Уголемителите се предлагат предимно в три размера - малък, среден и голям. Първият е за много малки устни. Вторият е за такива, които са широки, но в същото време са тънки. Той ги издърпва и придава обем равномерно по цялата дължина. Третият е за нормални, които искате да направите много големи. Той действа предимно в средната точка и ги придърпва нагоре от основата.

Много е важно уголемителите да бъдат почистени перфектно. За предпочитане със сапун и топла вода. Това се прави преди и след всяко използване. Не само те трябва да са дезинфекцирани. Същото важи и за устните ви, както и за зоната около тях. Някои козметични марки предлагат четки за почистване и ексфолиране. Те наподобяват четка за зъби, но са по-малки и с по-мек косъм.

След като приключите с почистването, се преминава към намокряне на зоната около устата, за да се създаде по-добър вакуум с капачката за уголемяване. Това, разбира се, не е задължително, но е препоръчително, ако искате да постигнете оптимален резултат. Поставете капачката върху устните и започнете да всмуквате, за да се прикрепи.

Устните трябва да са изцяло в нея. В първия момент усещането може да ви се стори неприятно и дори леко болезнено, докато свикнете. Времето, в което трябва да престои в такава позиция, е индивидуално за всеки. Ако ви е за първи път обаче, то трябва първият допир да трае не повече от 30 секунди. След лека почивка може да направите още няколко серии от по 15-20 секунди, докато постигнете желания ефект. Колкото повече го ползвате, толкова повече време можете да го държите върху устата. По-напредналите дори ползват комбинации от трите размера. След като получат резултат от единия, вземат друг, за да преобразят напълно формата.

След като получите желаната големина, продължете гримирането по обичайния начин. Някои козметични марки, предлагащи уголемителя, продават и гланцове, придаващи обем. Въпреки това може да сложите и съвсем обикновен продукт, а крайният резултат да е все така добър. Очертайте с молив над контура на устните. Ефектът трае около 3 часа. Няма ограничение в честотата на ползване. Единственото условие е да е не повече от веднъж дневно. Все пак прибягвайте до метода само преди повод, за да не се появят напуквания по и около устата.