Божилов със съмнение за спукана костица

Венков се прибира във Варна днес

Нападателят на Черно море Георги Божилов е със съмнения за спукана костица на крака след контузията, която получи по време на първата контрола в Турция срещу грузинския Колхети. Травмата попречи на Жоро да играе за националния тим срещу Румъния, а по спешност към лагера на "лъвовете" се присъедини левият бек на Черно море Мишо Венков.

Божилов пострада след единоборство, когато грузинец падна върху крака му. Нямаше умисъл в действията на футболиста на Колхети. Съществуваха обаче съмнения за пукната кост над глезена. Кракът на Божилов бе обездвижен с шина, но в първите дни изпитваше силна болка. Той вече мина преглед при специалист, а в понеделник на тренировката лекарите ще ми съобщят какво е състоянието му. Надяваме се Георги да се е разминал със спукана костица и скоро да поднови занимания", каза пред varnautre.bg Никола Спасов.

Снощи около 19,30 ч. Черно море се прибра от Турция след повече от 12-часов преход със самолет от Анталия до Истанбул и от там с клубния автобус до Варна.

Понеделник "моряците“ ще почиват, а в ранния следобед във вторник подновяват тренировки. В сряда Черно море приема Дунав за контрола на "Младост". Началният час за спаринга ще стане ясен днес, като най-вероятно той ще започне в 14 ч.

Игралият за националния тим на България срещу Румъния Мишо Венков се прибира във Варна днес вечерта и във вторник ще тренира с "моряците".