Маслара: Търсим футболисти на специфични позиции

Много малко хора от тези, които очаквахме да ни помогнат, ще ни свършат работа

Треньорът на Спартак 1918 Иван Маринов - Маслара заяви, че няма нищо по-нормално от това днес неговият отбор да загуби контролата с Калиакра в Каварна с 2:3.

"Приемам загубата срещу Калиакра за нормална. По-нормално нещо от този резултат няма. Няма как да използваш 27 футболисти в един мач и да очакваш нещо кой знае какво от него. Няма как човек, който вчера е кацнал със самолета, днес да играе в отбор с непознати футболисти, и да се получават нещата. Нормално е да паднем. Важното е, че направихме една добра тренировка, макар и непълноценна. В 25-ата минута смених хората, на които ще разчитаме през сезона", каза Маслара.

Треньорът продължава да е оптимист за представянето на тима през втория сезон в "Б" група. "С едно две нови попълнения ще направим отбор, който да се бори за оставане. Хубавото е, че имаме разбирателство с ръководството. Търсим футболисти на специфични постове. Ако успеем да ги намерим, ще съм много по-сигурен лично за себе си. Много малко хора от тези, които очаквахме да ни помогнат, ще ни свършат работа", завърши треньорът на Спартак 1918.