Людмил Горанов: Договорът за земите на Спартак трябва да бъде преразгледан и прекратен

"Бъдеще за Спартак Варна" ще работи отговорно и в интерес на редовите спартаклии, които са много", каза Димитър Трендафилов

Най-успешният треньор на Спартак Людмил Горанов изрази задоволство, че е част от "Бъдеще за Спартак Варна". "Щастлив съм, че с мои бивши играчи, които са морални и чисти хора, подехме една инициатива за нашия Спартак. Този клуб с история и традиции не заслужава да е в такова срамно и обидно положение. Договорът, с който са придобити земите на Спартак, е уязвим и несправедлив. Този договор ще бъде поставен на масата, за да се преразгледа и прекрати“, каза Горанов.

Димитър Трендафилов пък допълни, че целта им е да бъдат гласа и съвестта на спартаклиите. „Бъдеще за Спартак Варна“ ще работи отговорно и в интерес на редовите спартаклии, които са много“, гарантира Трендафилов.

Траян Дянков пък уточни, че ще мине доста време, докато реализират идеите си. „Това, което сме тръгнали да правим, са го измислили отдавна умни хора. Този процес няма да е кратък, но дано един ден завършим проекта си. Мисля, че всеки варненец, независимо дали е спартаклия или черноморец, би се радвал да има колкото се може повече варненци в представителните отбори на двата клуба. Всеки родител ще изпитал удовлетворение неговото дете или това на съседа, да играе за мъжете на Спартак или Черно море“, заяви Дянков.