Никола Спасов хвали Вилян Бижев

Чуйте какво каза специалистът и за Мамуту Кулибали

"Доволен съм от начина, по който изиграхме контролата. До първия гол се адаптирахме както към противника, така и към вятъра. Тогава бяхме и по-колебливи. Мишо Венков откри с хубаво попадение и тотално доминирахме. След почивката играхме с по-голяма увереност и самочувствие. Закономерно паднаха още 4 гола, направихме много пропуски. Може би допуснахме 1 ситуация, в която да ни вкарат, но всичко в мача е закономерно и заслужено. Мога да похваля всички”, коментира Никола Спасов.

"Вилиан Бижев определено направи впечатление, мога да го отлича. Той се представи на добро равнище. Тони Стоичков игра по-малко, не беше сигурен в себе си, но е нормално, млад футболист е, за него това беше дебют", каза още наставникът.

Той разкри и подробности от селекцията преди отборът да се прибере във Варна.

“Предстоят по-малко тренировки, повече възстановителни занимания. Във вторник и петък играем още 2 мача. Трябва да се подготвим добре за проверките. Така ще протекат последните ни дни в Анталия. Мамуту Кулибали преговаря с нас, чакаме го да дойде в Турция и в последните дни от лагера ще мога да кажа конкретно нещо. Ако подпишем с него, селекцията на тима приключва", завърши Никола Спасов.

ЧУЙТЕ ВСИЧКО, КОЕТО КАЗА НИКОЛА СПАСОВ: