Варненската асоциация на ресторантьори и хотелиери с нов председател

Туризъм

27-01-2015, 14:59

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

След големия приз "Мениджър на верига хотели за 2013-та"

Варненската асоциация на ресторантьори и хотелиери има нов председател. В средата на януари 2015 г. на Годишно отчетно - изборно събрание за председател на ВАРХ и на Управителния Съвет бе избран единодушно Павлин Косев.

След големия приз "Мениджър на верига хотели за 2013-та", връчен от БХРА, Павлин Косев отново доказва своите професионални качества, креативност и стремеж към усъвършенстване както на себе си, така и на туристическия имидж на България.

Павлин Косев е роден през 1975 г., женен с две деца. Завършил е Магистър по Мениджмънт към Икономически Университет - Варна. Специализирал е "Управление на персонала" в Мюнхен, Германия и е сертифициран тренер по Мениджмънт към WIFI Академия за Туризъм – Виена, Австрия. Повече от 18 години той работи на мениджърски позиции, от които: Restaurant Manager в "Макдоналдс" България; Национален оперативен мениджър във верига ресторанти "Хепи", а от 12 години е генерален мениджър на хотели "Аква" Варна и Бургас.

Изборът на Павлин Косев за Председател на ВАРХ и членството му в Общинската експертна комисия по категоризиране на туристически обекти към Община Варна ще му позволят да продължи работата си в насока популяризиране и развиване на туристическия имидж на Варна.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)