Никола Спасов: Ще има ремонт на Тича

ВИДЕО: Утре сутринта Черно Море ще отпътува за Анталия с група от 23-а футболисти

Треньорът на Черно Море Никола Спасов потвърди, че пред Varnautre.bg слуховете, които се въртят във Варна в последно време, че ще има ремонт на стадион "Тича". Специалистът обаче не знае точно в какво ще се състои той. Не е ясно дали ще бъде подменена тревната настилка, но според непотвърдена информация клубното съоръжение на "моряците" ще се сдобие с осветление и електронно табло и нова козирка.

"Единственото, което знам е, че ще се планира ремонт на Тича. Не мога точно да ви кажа, а и не е в моята компетенция кое точно ще се ремонтира на стадиона. Засега ще си играем мачовете на Тича. Детайлно не знам нищо повече, освен, че ще има ремонт на стадиона. Нито дати знам, нито подробности, така че не мога да взема отношение".

Утре сутринта Черно Море ще отпътува за Анталия с група от 23-а футболисти. Там "моряците" ще проведат втората част от зимната си подготовка и ще изиграят 3 контроли. Варненци срещат тимовете на Колхети (Поти) - 31 януари, Пандури (Търгу Жиу) - 3 февруари и словенския Домжале - 6 февруари.