Никола Спасов: С привличането на десен бек селекцията приключва

ВИДЕО: Ако вземем Тони Стоичков той ще тренира с нас, но ще играе за дублиращия отбор

Треньорът на Черно море Никола Спасов сподели, че с привличането на десен бек селекцията на "моряците" може да се счита за приключила. "Работя по въпроса за намирането на десен бек. В най-добрия случай очаквам да пристигне в Турция. Сега няма възможност да се присъедини към нас във Варна. Не успях да се справя навреме с трансфера на този футболист, който търсех, по технически причини. Опитах се, просто на два пъти не успях да осъществя трансфер за футболисти, които желаех. Сега имам друг вариант, който предполагам, че ще се случи. Не искам да конкретизирам с имена, докато не се случи. Като дойде при нас направо ще подпише. Освен него не чакаме други нови футболисти", каза Спасов.

"Всеки един футболист, който идва в Черно море, трябва да се бори за място в състава. Ние, в момента, сме комплектовани. Имаме добър отбор, с добри футболисти. Нито един нов футболист, не идва като титуляр, а като част от отбора. Времето и нуждите на отбора ще покажат дали ще играе", поясни специалистът.

Относно спарингите на турска земя Спасов сподели: Доволен съм от съперниците, с които сме уредили контролни срещи. Престоят ни в Анталия съответства на броя проверки, които ще изиграем. Не подценявам нашия отбор и не го надценявам. В това отношение съм реалист и затова съм на мнение, че проверките в Турция са с добри съперници.

За каращия пробен период на Тича Тони Стоичков, треньорът разкри: "Продължихме престоя на Тони Стоичков в Черно море. Ще дойде с нас в Турция и след това ще вземем решение за него. Ако го вземе в състава ще тренира с мъжкия тим, но ще играе за дублиращия отбор".