Сашо Александров - никому немил, никому недраг

Спорт

14-01-2015, 13:54

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

Асен Стоянов, sportonline.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сашо Александров подписал с Берое още през септември

Десният бек стана център на медийното внимание с крайно неморалното си поведение

Към днешна дата Александър Александров все още е футболист на Черно море. Според предварителния му договор обаче от утре трябва да стане играч на Берое. О не, грешка! Сашо има подписан и официален контракт с Левски. И май ще играе на „Герена”, ако в БФС не решат нещо друго.

От една седмица около въпросния Александров се разиграва истинска сапунена драма. Защитникът, без изобщо да го е заслужил, стана център на медийното внимание с крайно неморалното си поведение. В стремежа си да се уреди в по-добър отбор, (друг е въпросът кой е по-силният тим в момента от Черно море, Левски и Берое), той наруши всякакви принципи и ценности, а може да се окаже, че е нарушил и закона.

И ако последното е вярно, то ще е най-добре да си понесе последствията затова. И да не играе професионален футбол поне една година. Явно 6-те мача наказание през 20120-2013 г. за безумния бодичек срещу рефера Стефан Спасов не са били достатъчни, за да му дойде акъла в главата, ако изобщо има такъв.

В момента Александров се намира в абсурдната ситуация да има два подписани договора с два различни отбора – Берое и Левски, но никой от тях да не го иска. Старозагорският тим вече обяви това публично на първата си пресконференция за годината. Феновете под Аязмото също не го желаят след случилото се.

Лошото за Сашо е, че такива настроения има и на „Герена”.Ултрасите на „сините” също са доста резервирани към скандалния бранител, който е изключителни рисков играч. Някои дори открито заявяват в социалните групи, че не го искат. Именно в мач срещу Левски Александров си заработи въпросния червен картон след удар срещу рефера.

Какво ще се случи с Александров, ще покаже бъдещето. Познавайки родната футболна действителност обаче, той най-вероятно ще се размине без санкция и ще бъде присъден на Левски. Но ако футболистът продължава да действа по този начин, не го чака нищо добро. Той не трябва да забравя приказката, че от 2 стола най-лесно се пада. Както и тежката прокоба, която тегне над футболисти и деятели, изоставили Черно море, а и Берое, или направили лошо на тези два клуба заради Левски!