Никола Спасов решава за новите след двустранна игра в събота

Дублиращият отбор стартира зимна подготовка

Треньорът на Черно море Никола Спасов ще вземе решение за каращите пробен период футболисти в двустранна игра в събота от 11 часа на стадион "Младост". В момента с "моряците" тренират двама играчи - Алфонсо Марте и 19-годишният Стефан Костадинов. Те играят на поста десен бек и по тази причина един от двамата със сигурност ще си тръгне от клуба. Напълно възможно е, ако Спасов не остане доволен от Марте и Костадинов, да отпрати и двамата.

"В събота ще направим една учебна игра. Ще вземем най-много 4-5 от юношите на клуба, тъй като в момента разполагаме с достатъчно футболисти. Тази двустранна игра я правим, за да видим играчите на проби. След това ще преценяваме", сподели пред varnautre.bg Спасов.

Иначе днес футболистите на дублиращия отбор стартираха зимна подготовка. Треньорът Станислав Стоянов изведе 22-а футболисти. В състава отсъстваха националите Георги Гушлев, Стефан Иванов, Емил Илиев и Николай Минков, които бяха на турнир в Санкт Петербург. Те ще почиват до четвъртък. Евентуално и четиримата ще се присъединят към представителния тим за играта в събота. Младият Мартин Костадинов не взе участие в първата тренировка за 2015 г., заради травма.