Черно море организира обучение по плуване за деца

Курсът по плуване ще се проведе от 12 януари до 26 февруари на басейн Делфини

Начално обучение за деца от 8 до 12 г. организира ПСК Черно море през 2015 г. Курсът по плуване ще се проведе от 12 януари до 26 февруари на басейн Делфини, като тренировките ще води Хриска Пейчева.

Заниманията на група № 11 са в понеделник, сряда и петък от 15 до 17 ч. В същите дни, но от 17 до 18 ч ще тренират децата от група № 16, а връстниците им от група № 18 ще имат занимания от 18 до 19 ч понеделник, сряда и петък.

Обучението на момчетата и момичетата от група № 31 са насрочени за вторник, четвъртък и събота от 17 до 18 ч. В същите дни, но от 18 до 19 са заниманията на група № 33.

Записването за курса ще става на басейн Делфини, като таксата за двадесет тренировки е 20 лв. Подписването на декларация по правилата на наредбата за начално обучене на община Варна е задължително. Записването ще се извършва от понеделник до петък от 9 до 12 и от 14 до 19 ч. При непопълнена група (под 8 деца), на родителите ще бъде предложена възможност за преместване в група със свободни места по техен избор.

Платена такса за неизползвани часове не се възстановява.

Важат санитарните изисквания за използване на плувки, чехли, шапка и хавлия на територията на басейна. Родителите на децата нямат право да присъстват на тренировките. Курсистите трябва да бъдат на басейна 15 минути преди заниманието.