Вратар разтрогва с Черно море

Спорт

08-01-2015, 09:34

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Станислав Стоянов отказа предложение на Лудогорец

"Моряците" в "битка" с Лудогорец за страж от ЦСКА

Вратарят на дублиращия тим на Черно море Християн Христов се разделя с клуба, научи varnautre.bg. Младият страж, който се нареди на второ място в анкетата на клубния сайт за футболист на Черно море за 2014 г., няма да носи повече фланелката на варненския клуб. Христов подписа първи професионален договор с "моряците" през миналата година, но това, че не е викан в мъжете и постепенно губи титулярното си място в състава на дублиращия тим, го принуждава да си търси късмета в друг тим. Днес младият вратар има среща с ръководството на Черно море и по всяка вероятност ще разтрогне договорът си с клуба.

Разбра се още, че "моряците" имат интерес към 18-годишен вратар от школата на ЦСКА. Това е юношата на Спартак 1918 Злати Златев. В началото на годината, роденият през 1997 г. млад талант на "соколите", бе привлечен на "Армията", като дори тренира известно време с представителния отбор и бе на лагер с тима в Австрия през зимата. Тежката ситуация в школата на ЦСКА обаче го принуждава да смени обстановката.

До този момент Златев имаше няколко предложения от Черно море, но младият вратар така и не пожела да премине при "зелено-белите".

Злати Златев е искан и от Лудогорец, разбра varnautre.bg. Очаква се в следващите дни младокът окончателно да реши къде да продължи кариерата си.

Златев е висок 191 см. и започва да тренира футбол в школата на Спартак преди 5 години. През последната година при "соколите" с него работеше треньорът на вратарите на СК Локомотив Христо Николов - Бучи.