Новите попълнения на Черно море започват подготовка със закъснение

На първото занимание ще се яват чужденците Марчин Буркхардт, Стенио дос Сантос, Марк Клок и Матиа Курьор, които трябва да пристигнат във Варна утре

Първите две нови попълнения на Черно море ще пропуснат първата тренировка от зимната подготовка. Варненци започват занимания в сряда от 14 часа на "Тича". Халфът Петър Златинов има да разрешава лични проблеми и затова се очаква в четвъртък. Вратарят Александър Чанович пък ще дойде в петък, тъй като на 7 януари ще празнува Сръбската Коледа.

Златинов все още не е подписал договор с "моряците", а причината за това е изцяло административна. "Със Златинов имаме устна договорка, а след като се изчистят някои административни подробности, ще парафира контракт", каза пред varnautre.bg наставникът на варненци Никола Спасов.

Иначе на първото занимание ще се яват чужденците Стенио дос Сантос, Марчин Буркхардт, Марк Клок и Матиа Курьор, които трябва да пристигнат във Варна утре. Стенио ще проспусне първия мач за 2015 г. заради наказание за натрупани жълти картони.