Звездните издънки на 2014-а

Десетте гафа, които изложиха известните

Да си знаменитост не е лесно. Най-малкото заради това, че иззад ъгъла те дебнат десетки хора с фотоапарати и видеокамери, а стотици журналисти само чакат сензации. Затова винаги трябва да си нащрек, за да не попаднеш в черния списък - като този.

През отиващата си година най-лошите шофьори сред звездите се оказаха знаменитият футболист Дейвид Бекъм и канадският поп-изпълнител Джъстин Бийбър. Бекъм попадна в нелепа катастрофа със своето Audi RS6. Причините за сблъсъка все още се изясняват, но това далеч не е първият инцидент зад волана за футболиста - преди време той се натресе в друга кола, излизайки от място за паркиране, а веднъж падна от мотора си, бягайки от папараци. Джъстин Бийбър пък не просто се блъсна в автмобил, на когото пресече пътя с АТV-то си, но и скочи да бие шофьора.

Най-запомнящо се беше "падението" на Дженифър Лоурънс на дефилето по червения килим преди връчването на Оскарите. Най-неприятното е, че тя пада за втори път по време не церемонията - миналата година 23-годишната красавица се спъна в роклята си веднага след като получи статуетката за "Най-добра женска роля".

По-малко драматичен, но също така запомнящ се беше несполучливият грим на Анджелина Джоли на премиерата на филма "Обикновено сърце". Половината от лицето и деколтето й блестяха в по-светъл тон заради лошо поставена минерална пудра.

 

Най-тъжна може би беше появата на променената до неузнаваемост Рене Зелеуегър на парти на американското списание Elle. Опитите й да се избави от втръсналото й амплоа на Бриджит Джонс й изиграха лоша шега. Актрисата отрича да си е правила пластични операции, но почитателите й и журналистите не й вярват.

Алкохолът изигра лоша шега пък на легендарния Джони Деп. На церемонията по връчването на наградите Hollywood Film Awards той говореше с усилие, но за сметка на това доста свободно ръсеше нецензурни изрази на микрофона. След тази случка Деп обяви, че е шизофреник, а годеницата му - моделът и актриса Ембър Херд, отложи сватбата.

Наркотиците също бяха повод за звездни подвизи. Преди 2 месеца Чарли Шийн под въздействието на кокаин нападна с нож лекар. Звездата от "Двама мъже и половина" по принцип е известен с буйния си нрав. Преди той беше задържан, защото налагал с юмруци бившата си жена - актрисата Денис Ричардс, а през 1997-а беше съден за нападение на гаджето си.

На финала - кошмарът на всички звездни двойки: в интернет изтече видео от публична и нелицеприятна кавга между Дейвид Аркет и годеницата му. Двамата дадоха воля на емоциите си, а вездесъщите папараци заснеха изблика им и продадоха видеото на медиите, което само по себе си е гадно, но нали такава им е работата.