Елтън Джон сключи брак с Дейвид Фърниш в Уиндзор

Животът

21-12-2014, 17:35

Снимка:

ЕПА/БГНЕС

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Точно преди девет години двамата влязоха в гражданско партньорство

Поп легендата Елтън Джон и неговият дългогодишен партньор Дейвид Фърниш официално превърнаха гражданския им съюз в брак, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.
Церемонията се състоя точно девет години след като двамата влязоха в гражданско партньорство. Елтън Джон и Дейвид Фърниш можаха да сключат брак съобразно новите закони, които бяха приети в Англия.
В неделя Елтън Джон публикува в Инстаграм как двамата се подготвят да подпишат официалните документи. "След като формалностите бяха уредени, време е за церемонията!", написаха новобрачните в социалната мрежа.

Певецът похвали Англия за промяната в законите, легализираща еднополовите бракове. Той изтъкна, че сватбата ще бъде прекрасен повод за празнуване с техните деца, близки и приятели.

Изпълнителят на хита "Rocket Man" и Фърниш оповестиха, че са поканили 50 гости в Уиндзор, за да видят как двамата разменят брачни обети. Сватбените халки бяха поднесени от двамата им сина - 3-годишния Закари и двугодишния Илайджа,  родени от сурогатна майка.

В Инстаграм двойката публикува и поканата за сватбата, изпратена до най-близките им хора. В друг фотос се виждат два чифта кожени обувки, поставени пред разкошна горяща камина. Под нея четем : "Дечицата, които ще ни поднесат сватбените халки, са заспали. Но обувките им са лъснати и ги очакват за днешната
церемония!".