Изверг опита да изнасили 19-годишна

Крими

17-12-2014, 16:08

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Шест години ще бъде зад решетките

29-годишен мъж от Шумен бе осъден днес на шест години затвор заради опит за изнасилване и кражба. На 27 август вечерта И.Иванов нападнал в Морската градина 19-годишно момиче.

Пострадалата и нейна приятелка разговаряли на пейка в парка, когато Иванов приближил, представил се за охранител на паметниците в градината и седнал на пейката при тях. В един момент започнал да опипва една от девойките, при което тя станала и взела чантата си, като казала на приятелката си да тръгват. Иванов веднага последвал момичето, дръпнал го в близките храсти, със сила го съборил на земята и легнал върху него. На помощ се притекло другото момиче като започнало да удря с ръце, с крака и с чантата си насилника, но също било повалено на земята. Междувременно подсъдимият продължавал да опитва да съблече пострадалата и да осъществи полов акт, като заплашвал и двете момичета, че ще ги убие. Те продължили да оказват съпротива и започнали да викат за помощ. Иванов се изправил и грабнал падналата чанта на 19-годишното момиче. Взел от нея мобилен телефон, връзка ключове, швейцарско джобно ножче и 70 лева, а самата чанта и останалите вещи оставил на пейка зад близкия паметник, след което се отдалечил.

29-годишният Иванов страда от вредна употреба на психоактивни вещества. Той е осъждан, като четири месеца преди настоящото деяние е бил освободен от затвора, след изтърпяване на присъда, също за изнасилване.