Майката на изчезналия Ларс моли за помощ и припомни за наградата от 10 000 евро

Сандра Миттанг изпрати отворено писмо с молба всеки който има някаква информация за младежа да се свърже с нея

Майката на изчезналия германец Ларс Миттанг се обърна към всички българи с милба за помощ за намирането на сина й. 28-годишният Ларс изчезна от Летище – Варна, на 8 юли тази година след почивка на Златни пясъци. Неговите близки започнаха издирване, след в което е него се включи и Министерството на вътрешните работи на България. Издирвателни мероприятия бяха предприети и от страна на Международна детективска агенция "Гютик", но въпреки това младият мъж все още е в неизвестност.

В навечерието на Коледа, Сандра Миттанг изпрати отворено писмо с молба всеки който има някаква информация за младежа да се свърже с нея.

Ето и цялото писмо на Сандра Миттанг
"Здравейте уважаеми българи! Обръщам се така към Вас, защото за всичките безкрайни 160 дни и нощи, нито един от Вас не злоупотреби с голямата трагедия, която сполетя мен и детето ми. Моля Ви, моля всеки от Вас, който знае макар и мъничка частица информация, която ще помогне да намеря сина си, да я сподели с нас.

Аз съм майката на Ларс. Той е моят Божи дар и откакто го няма, няма живот за мен. И знам, че така ще бъде до края на дните ми, ако не направя всичко за неговите здраве, живот и щастие. За това Ви умолявам, да ми помогнете. Ларс има психични проблеми и е много вероятно в момента даже да не знае кой е и къде се намира. Моля Ви от цялото си сърце и душа да откликнете на молбата ми!

Чрез медиите разпространявам негови снимки и вероятния му външен вид, изработен с фоторобот, предвид изминалото време и вероятния му начин на живот. Предлагам награда от 10 000 евро на човека или хората, които помогнат да открия моето безценно детенце!

Желая Ви светлите Рождественски празници да изпълнят сърцата Ви с обич и топлина! Помогнете и моята Коледа да е такава! Господ да Ви благослови!"

С уважение и огромна надежда Сандра Миттанг
Тел. за 24-часова връзка 0888 61 43 72