„Новините на зрителите през 2014" събрани в изложба

Варна Лайф

14-12-2014, 23:14

Снимка:

БНТ

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

БНТ 2 открива експозицията в понеделник в "Аспарухово"

Eкипът на БНТ 2 организира пътуваща фотоизложба „НОВИНИТЕ НА ЗРИТЕЛИТЕ ПРЕЗ 2014“. Всеки телевизионен център на Българската национална телевизия представя в кадри от региона си събитията, които остават в паметта на хората за отиващата си година. Първата спирка на изложбата е Варна. Откриването е в понеделник, 15 декември, от 16.00 ч. в пространството пред кметството на район „Аспарухово“. Избрахме това място, тъй като бедствието през юни е едно от събитията, които представяме в кадрите от Варна. Неразделна част от трагедията, която отне живота на 13 души, стана и добрата новина – на помощ на пострадалите семейства се стекоха познати и непознати доброволци от цялата страна. Ще си припомним още: домакинството на Варна на международната регата „Тол шипс“; успехът на града ни в преборването за титлата „Европейска младежка столица през 2017 година“; 50-годишнината на Международния балетен конкурс – сцената, която всеки балетен артист иска да покори. Изложбата ще остане във Варна само два дни – на 15 и 16-ти декември.

На 17 и 18 декември изложбата ще бъде в Русе в Доходното здание. На 20 и 21 декември - в Пловдив в Дома на културата „Борис Христов“. На 22 и 23 ще пристигне в Благоевград в артсалона на Радио-телевизионния център. И накрая в София – от 6 до 9 януари.

Колеги, приятели, познати и непознати, екипът на БНТ Варна ви очаква в понеделник в 16.00 часа пред кметството на район „Аспарухово“.