2015-та - година на дървената овца

Животът

08-12-2014, 13:18

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

В годината на дървената овца късметът ще се усмихне на пет от знаците на зодиака

През 2015 г. настъпва годината на Дървената овца. Според източния календар всяка нова година започва на първата нова Луна в знака на Водолей (след 21 януари). Годината на Овцата започва на 19 февруари 2015 г. и ще продължи до 7 февруари 2016. Според източната традиция цветът на 2015 г. ще бъде син (зелен), а елементът - дърво.& Годината на Овцата за родените под знака на Овца (1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015 г.) ще ги накара да преосмислят живота си.

Очаква се голяма промяна в ежедневието като цяло - смяна на работното място, спиране на лоши навици, промяна на отношения между хората. Тази година обаче ще бъде и критична от гледна точка на финансите, затова съветът на астролози е хората да бъдат по-внимателни в разпределянето на бюджета си. По отношение на любовта Годината на Овцата е много благоприятна, а бракът и раждането на деца са препоръчителни. 

В годината на дървената овца късметът ще е особено засилен за пет от знаците на зодиака – Водолей, Везни, Овен, Близнаци и Лъв. На хората, родени под тези знаци, всичко ще им се удава с лекота, а годината ще измине без неуредици и сериозни проблеми.

При мнозина от тях обаче ще се промени отношението им към света и важните неща в него, което вероятно ще е следствие от случилото се в живота им през изтичащата вече 2014 г. – доста сложна за същите пет знака.

На Телец, Рак и Козирог, зодиакът за 2015 г. препоръчва по-малко да се тревожат за своето бъдеще. Ще им върви малко по-малко само защото сами си търсят проблеми и не умеят да виждат перспективата.

Козирозите трябва да приемат това, което ще им се случва без да се опитват на всяка цена да го предотвратят и това ще им помогне, няма да им навреди. Раците си струва да се замислят догодина сериозно за истинските си желания и стремежи, а за телците годината ще е като трън в петата, за да се задействат най-после и да постигат поставените цели.

На Стрелец, Риби, Скорпион и Деви ще им се наложи да се борят за щастието си. Нещо повече, зодиакът им препоръчва да повярват в чудото и собствения си късмет, за да ги застигне наистина късметът.

Всички хора през 2015 г. ще трябва да се научат да мислят колкото се може по-позитивно, защото в годината на дървената овца мислите много бързо се материализират, смятат астролозите.