Пет типа мъже, които са по-склонни да изневеряват

Варна Лайф

23-11-2014, 09:36

Снимка:

@pixabay

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Така казва науката

Според науката има едни хора, които са по-склонни да изневеряват в сравнение с други и то не на база морални ценности, възраст и семейно положение. По принцип светът е пълен с лъжци, но все пак според някои проучвания, сред някои определени групи хора, измамниците са в пъти повече, пише Dnes.bg.

Едва ли изследванията са базирани само на странни съвпадения. Според учените наистина има мъже, които са по-склонни да изневеряват на половинките си.

Ето и 5 типа мъже, които спадат в тази рискова за жените група:

1. Високите мъже

Според едно проучване за извънбрачните връзки, направено от сайта за запознанства (IllicitEncounters.com), мъжете с ръст над 178 см, са два пъти по-склонни да изневеряват на партньорките си.

2. Мъжете, които слушат Рок & Рол

Мъжете, които са рок фенове, в 41 процента от случаите имат история/истории с изневери. Ако искате по-лоялен партньор, по-добре заложете на мъж, който слуша соул музика или рап.

3. Момчета, които работят в IT сферата

Не се заблуждавайте от техните интелигентни очила, спретнат външен вид и огромно търпение. Според изследванията тези мъже са подли измамници, особено след като станат нечии съпрузи.

4. Французите

Тези мъже може и да са титулувани за най-добрите любовници в света, но трябва да си знаете, че никога няма да бъдат само ваши. Те са любители на хубавото вино, на вкусните сирена и на горещите афери, твърди науката. Според анкета на LELO, луксозна марка за секс играчки, 75 процента от мъжете – французи признават, че редовно изневеряват на половинките си.

5. Потребителите на Twitter

Това е последното доказателство, че социалните медии по-скоро могат да навредят на вашата романтична връзка. Според научни изследвания, направени в Университета на Мисури, хората, които редовно използват Twitter, са по-склонни да кривнат от правия път в любовта.