Маслара: Не ми се беше е случвало да не спечеля мач след създадени 7-8 чисти положения

Спорт

22-11-2014, 17:22

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спартак все по-близо до "В" група след загуба в Бургас

Срещу Верея ще се хвърлим на живот и смърт, но трябва да обедим, категоричен е наставникът на Спартак

Мнението на треньора на Спартак 1918 Иван Маринов след загубата с 1:2 от Черноморец Бургас:

"След такава среща трудно да се говори. Изпуснахме спечелен мач, това е престъпление. Две наши грешки и ни вкараха два гола. При първия имаше явна засада и нарушение срещу вратаря".

"Въпреки съдийството обаче можехме да обърнем мача, но не успяхме да вкараме. Имахме 7-8 чисти голови положения. При 2:1 в 87-ата минута Краси Илиев от два метра не успя с глава да изравни. Преди това Радулович на три пъти излиза сам срещу вратаря и пропуска. Пламен Иванов и Славомир Събков също сами срещу вратата и не могат да вкарат. Кой ли не излизаше на положение в този двубой".

"Това е най-добрият ни мач, откакто съм в Спартак. Доволен съм от момчетата. Имаха желание и го показаха на терена. Тотално надиграхме Черноморец. Такова е и мнението на хората, които гледаха мача".

"След като изпускаш, няма как да вземеш точка, или три. Досега не ми се беше е случвало да не спечеля мач след създадени 7-8 чисти положения. Не вкарваме, но на какво се дължи това, не мога да кажа. Дали е от неможене или друго, всеки сам да прецени".

"Днес беше по-важно да вземе три точки, но не успяхме. Срещу Верея ще се хвърлим на живот и смърт, но трябва да победим", завърши Иван Маринов.