Секретар на СТК на БФС Варна стана магистър на 50 години

Спорт

21-11-2014, 19:00

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Церемонията по награждаването уважи Живко Господинов

Делегатът и секретар на Спортно-техническата комисия на ЗС на БФС - Варна Веселин Василев защити магистърска степен със специалност "публична администрация" в ИУ-Варна. Веско не взе насериозно подмятанията на футболните хора в града, които така и недоумяваха защо е трябвало да стане на 50 години, за да бъде магистър. "По-добре късно, отколкото никога", отговаряше той.

След като получи дипломата и сложи тогата, Веско се разчувства, че церемонията по награждаването уважи неговият футболен кумир Живко Господинов. Двамата увековечиха събитието, а Жиката пожела на Василев да успее повече в новата си професия, отколкото като футболен чиновник.

На личната си страница във Фейсбук Веско Василев призова всички негови приятели и варненци да окажат подкрепа на Господинов в битката за живота му. Както е известно, от юли легендата на футболна Варна и Спартак се лекува от рак на белите дробове. "Досега много ЧОВЕЦИ помогнаха на Живко, но след дни той навлиза в най-важния момент от лечението си. Приятели, нека заедно му окажем необходимата подкрепа, за да довършим успешно това, което започнахме през юли", призова Василев.