Затварят за час центъра за коли заради литийно шествие

Мисия Варна

20-11-2014, 18:02

Снимка:

© Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

На 21 ноември от 10:45 до 11:45 часа ще бъде спряно движението по бул. "Мария Луиза"

Заради литийното шествие по повод Деня на християнското семейство, на  21 ноември от 10:45 до 11:45 часа ще бъде спряно движението по бул. "Мария Луиза" – в частта от Катедрален храм-паметник "Св. Успение Богородично" до община Варна, и по бул. "Сливница" – в частта от общината до хотел "Черно море". Достъпът до площад "Св. Св. Кирил и Методий" ще бъде ограничен за коли от 10:15 до 11:10 часа.

В този интервал от време автобусна линия 148 от ж.к. "Владиславово" посока "Почивка" след сп. "Патриарх Евтимий" ще завива по ул. "Отец Паисий", на кръстовището с бул. "Цар Освободител" ще продължи до пл. "Съединение" и с ляв завой ще се включи по маршрута си. В обратна посока, автобусната линия 148 ще се обслужва по обичайният си маршрут.

Автобусна линия 14 от ж.к. "Владиславово" посока "Почивка" на кръстовището на ул. "Кракра" с бул. "Христо Смирненски" ще продължи по ул. "Ал. Дякович" през ЖП Гара, продължава по бул. "Приморски" до кръстовището с бул. "Княз Борис I" и с десен завой се включва по маршрута си. От сп. "Почивка" ще се обслужва по утвърденият си маршрут.

Автобусна линия 9 и 109 от ЖП гара ще се обслужват по бул "по бул. "Приморски" до кръстовището с бул. "Княз Борис I" и с десен завой се включват по маршрута си.