"Соколите" подновиха занимания, чакат заплати следобед

В отбора има известно напрежение, което няма как да не повлияе на футболистите в съботния мач с Черноморец

Отборът на Спартак 1918 поднови занимания преди минути. Футболистите и треньорският щаб се събраха на Коритото днес в 10,30 ч. и половин час по-късно излязоха да тренират. Вчера играчите отказаха да продължат подготовката си за мача с Черноморец Бс, който е в събота от 14,30 ч. в Бургас, заради известно забавяне на заплатите.

Днес обаче заниманията бяха подновени, след като Председателят на УС на Спартак 1918 Антон Фажев е гарантирал, че до късния следобед всичко, или поне голяма част от дължимото, ще бъде изплатено. В момента футболистите тренират на игрищата с изкуствена настилка до стадион Спартак, тъй като основният терен не е в добро състояние след валежите вчера.

Въпреки че основният проблем в клуба вече се смята за преодолян, в отбора има известно напрежение, което няма как да не повлияе на футболистите в съботния мач с Черноморец. Играчите са разколебани, а треньорският щаб се опитва да ги вдигне за важната среща с бургазлии.

"Отиваме в Бургас за три точки. Нямаме друга цел. В мача с Раковски успяхме да вкараме два гола, което не се бе случвало от началото на сезона. Надяваме се да го направим пак в събота. Досега не сме завършвали среща без допуснат гол, което е притеснително. Ще се постараем да променим това статукво", каза пред varnautre.bg